News

Watch the French V de V Season Opener Live from Barcelona!

29th March 2012

This Saturday you can watch all the action unfold of the French V de V season opener from Circuit de Catalunya, Barcelona, with Live Video Streaming and Live Timing.

Look out for Nick Padmore and co-drivers, Jean-Lou Rihon
and Simon Phillips, in the #34 Team TFT Norma M20 FC!

Below is the link you will need to watch Saturday's 6hr endurance:
http://circuit.masdesarrollo.es/ca/carreras/v_de_v/directo.php?c=4&ed=18

French V de V Championship - Round 1: Barcelona (Local Time)

Free practice 1: Friday 09.00 - 10.00 (60 mins)
Free practice 2: Friday 11.20 - 12.20 (60 mins)
Free practice 3: Friday 16.10 - 17.10 (60 mins)
Free practice 4: Friday 19.50 - 20.50 (60 mins)

Qualifying: Saturday 09.00 - 10.00 (60 mins)
Start procedure: Saturday 13.30 - 14.00 (30 mins)
Race: Saturday 14.00 - 20:00 (6 hrs)

MEDIA CONTACT
Spindrift Media
www.spindriftmedia.com

« Back to news

Twitter

Keep up to Speed!

Get the latest news first by subscribing to the Nick Padmore Racing mailing list!

Latest Video

Copyright © 2017 all rights reserved. Website by Spindrift Media